ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES AMB INFÀNCIA I JOVENTUT TRANS*

L' EQUIP

Aquí necessitarem un text de presentació

Soc mare de dos fills cis i una nena trans*. Practico l’activisme pels DDHH del col·lectiu trans* centrat en la infància i la joventut, i per la reivindicació pel reconeixement de la dona trans* com subjecte polític dins del feminisme. Amb mirada transfeminista. Per una societat igualitària, lliure, amb justicia social, on es reconegui la diversitat en tots els àmbits.

Ana

Presidència

Soc una dona cis nouvinguda al món trans, fa 7 anys, de la mà de la meva filla. I només amb la mirada oberta i oïdes atentes és com crec que he d'estar, amb humilitat i respecte, en un camí que no deixa mai d'ensenyar-me.

Olga

Vicepresidència

Soc pare d’una noia cis i de un noi Trans*, en lluita permanent per la igualtat de drets per a totes les persones i en especial per els drets del col·lectiu Trans*, convençut de que aquesta lluita ha de ser continuada i sense pauses, perquè si alguna cosa hem après es que tot el que ja hem aconseguit es pot perdre en qualsevol moment degut al augment de posicions polítiques ultraconservadores que fan possible l’aprovació de lleis i normatives molt més restrictives, tal com últimament hem pogut comprovar a molts llocs, alguns molt a prop nostre.

Jordi

Tresoreria

Hola

Me defino como hombre cis, padre de una nena trans* de 12 años, hace 7 que abrí mi mente y mi mirada a toda la diversidad que existe en el mundo y me esfuerzo por escuchar esas voces que claman por la defensa de sus Derechos Humanos y por una sociedad más justa y diversa.

Juan

Secretaria

Soc mare de dues filles. Mestra. Crec que la formació i el coneixement són la clau per a que les escoles del nostre país puguin esdevenir espais segurs i amables per les nostres criatures. No pararem fins aconseguir-ho.

Marta

Vocal

Hola

Soc infermera i mare d'un adolescent trans*. Acompanyem a la nostra canalla desde l'amor més pur i respectuós. En constant evolució, aprenent a diversificar les normes tan rígides del món binari que ens envolta.

Cristina

Vocal

Hola

Pare i activista del col•lectiu trans*, que lluita per visibilitzar i reconèixer els seus drets humans amb il•lusió per crear un món millor.

Claudi

Vocal

Hola

Hola, em dic Juanma, soc pare d'una adolescent trans de 14 anys i estic molt orgullós de la meva superfamília. Para mi lo más importante son las personas. Estoy aprendiendo con ella un mundo que desconocía y quiero seguir aprendiendo.

Juanma

Vocal

Hola

Soc biòloga i mare d'una nena trans*. Els últims 4 anys han sigut un viatge per abraçar la diversitat on he après a deconstruir-me. Això, m'ha permès apreciar la complexitat i la bellesa de la naturalesa humana.

Sara

Vocal

Soy madre de tres hijes, dos de ellos Cis, y mi pequeña Luna, una nena Trans* de casi 10 años... llegó a nuestra familia para deconstruirnos y enseñarnos que el mundo es de colores y está lleno de diversidad... con mucho amor la acompañamos y aprendemos junto a ella, avanzando a su lado y visibilizando nuestra realidad para que en el futuro no existan odios ni rechazos, sólo amor y felicidad.

Encarni

Vocal

Hola

Paloma Dumall Barbero (Zaragoza, 1984). Vocal de l'associació Veus Trans* i de l'associació Papallones Liles. Mestra i defensora de l'escola pública. Activista per a l'adquisició dels DDHH de les persones amb dissidències de gènere i d'orientació sexual, la igualtat d'oportunitats i el respecte en la societat plural en què vivim. En continu aprenentatge.

Paloma

Vocal

Vaig començar aquesta aventura acompanyant el meu fill trans* i "l'acompanyament a les persones que acompanyen" em va semblar una tasca tan necessària que aquí segueixo, donant suport a les famílies nouvingudes.

Sílvia

Vocal